1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1959794

Sv: Slutspelsserien
atomragnar:
Ja kan man fortsätta trenden med billigare trupp och bättre placering år efter år så är det bra. Nej enligt Widebro kommer budgeten att öka nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelsserien
Tarasov:

Är ju aldrig en fördel att inte få spela kval. Men ska man se nyktert på det hade det ändå varit svårt att gå upp i år. Det enda positiva hade varit intäkterna och erfarenheten. En nackdel hade troligen varit att våra unga spelare fått mer exponering och ögon på sig från SHL lag och hur dom står sig mot SHL motstånd.

Mora är ett bra lag och hade inte LHC inlett serien så bra så hade Mora sluppit kvala, tror dom är starkare än normala kvallag. Har inte kollat men tror dom gick starkt på slutet och om man räknar bort inledningen.

Timrå tror jag inte kommer åka ut, dom har vetat hela året att dom kommer få kvala. Laget är svagt mot SHL motstånd men väldigt stark mot HA lag. Sedan har dom ett lag med majoritet svenska spelare och spelare som varit i klubben ett tag. Känns inte som det typiska laget som kan åka ur.

Ska man kvala och ha chans så är det bästa att möta ett lag typ KHK som legat i botten år efter år och tagit in mycket spelare utifrån som inte brinner för klubben, var ju en tidsfråga innan dessa skulel åka ut..

Tror detta blir första året på ett tag när bägge SHL lagen tar sig genom kvalet rätt bekvämt, men visst under har skett tidigare.

Vi ska fortsätta bygga långsiktigt, men troligen är det mest realistiska att försöka gå upp när direkt upp/nedflyttning införs. Då kan man satsa för att göra ett riktigt starkt HA lag då vi bara kommer konkurrera med dessa om uppflyttning.
Kommentera