1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1967743

Sv: Apropå ingenting...
Blake: AIK lär bli starka som vanligt. Västerås kan bli bra. Men visst har vi ett bra läge nu att bli topp två. Bara att hoppas laget verkligen går för det nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Ähh vafan kul för Oskars att komma upp i SHL och prova på, dem har ju för fan legat i HA i mer än 20 år så är det nåt lag som förtjänar lite förändring är det dem. Visserligen är det riktigt surt för ishockeyn i Västernorrland som har fostrat Sveriges bästa ishockey spelare genom tiderna men det är inte kört för det. Är det något lag från Norrland som kan ta sig till SHL nästa säsong är det Modo, som succesivt blir bättre och bättre. IKO lär nog inte spela i SHL så länge på tanke med att dem är i princip på samma nivå som Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Aik verkar tappa så många spelare så jag tror dom får svårt att vara ens i närheten så bra som denna säsong.
Västerås tappar Ersson som var en stor anledning att dom gick så långt, dock har dom värvat en del bra spelare men utan toppmålvakt kommer man inte långt.
Börklöven (om dom får kentää) blir nog att räkna med, skk tappar väl sina toppar men har en bra grund trots allt.
Timrå har nog ett hästjobb framför sig men har samtidigt en bra juniorsida så dom kommer nog vara topp 5. Mora är alltid bra hemma men kommer inte kunna hålla sig i toppen tror jag.

Jag hoppas och tror att Modo, löven och Timrå kan hålla sig i toppen, vore helt stört bra med alla dessa 3 lag i SHL på sikt, skapa förutsättningar och ett starkt mellannorrland i hockey-Sverige!
Kommentera