1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1972909

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Nja där tycker jag Modo med sin ledning gjorde bort sig, både sportsligt genom att inte vara redo att bygga ett allsvenskt lag och ekonomiskt. Vi hade på den tiden en VD som hävdade att vi inte skulle klara oss ekonomiskt i allsvenskan.

Det får man ju såklart tycka, likasom jag tycker att att det är härligt med en kvartersklubb i allsvenskan. Allsvenskan en liga för alla😎. Vilket är underbart

Vill man försätta diskutera pantern med mig får man ta det i bubbla framöver. Antar att Monno adressar nåt nytt inlägg om Pantern om några månader så kan vi köra rundan en gång till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Allsvenskan är en liga för alla helt klart. Det som gör det lite extra roligt.

Varför jag personligen har svårt för pantern är för att dom uttalat (förr iaf) är ett farmarlag till Malmö. Man skrev kontrakt med spelare med löfte om att dom fick sticka till SHL bäst dom ville. Inte konstigt man kunde värva bra namn då.
Till råga på det löser man ekonomin på något sätt som ingen förstår. (Kommundoping förstår vi för det sysslar merparten med) Lägg till där att högst tvivelaktiga personer ingått i styrelsen.

Sen varför jag postar här är ju bara för att det är lite kul att tjafsa om det med dig =)
Kommentera