1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1975185

Sv: Apropå ingenting...
dempa: hur mycket kostade biljetterna? Sittplats? Ståplats?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Eller: det fans bara sittplats. gav 65 euro för lettlandsmatchen, där kom vi över biljetter via IIHF. rysslandsmatchen var omöjlig att få tag på riktiga biljetter till, men en slovakisk kille kontaktade mig efter att jag skrivit ett argt inlägg på IIHF:s facebook, så köpte 4 biljetter av honom via hans ebay-konto som såg 100% säkert ut med bra positiv respons. de kostade 45 euro styck egentligen och vi gav 85 euro. hade flera andra biljetter på g innan som gick för 135 euro styck..

det är ju så ruskigt korrput land dessvärre, Slovakien. hört massa av deras egna fans som berättar att folk lever på att göra som så, att man köper på sig massa åtråvärda biljetter för att sälja till dubbla eller tredubbla priset.

vi satt liksom och hängde på låset på den slovakiska biljett-sidan när biljetterna släpptes, både dagpassen i september och singel-biljetterna som släpptes i februari. helt omöjligt. de plockade ner sidan så den "kraschade", och under tiden såldes alla biljetter till slovaker som köpte upp allt i de fysiska biljettbutikerna, typ ATG-ombud. så otroligt fult gjort. när sidan väl kom upp igen var alla biljetter slut utom nån match mot norge osv..
Kommentera