1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1979987

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Jag ser att timråiterna verkar ohyggligt positiva till sitt lagbygge, men även med Dahlen har jag svårt att se dem som någon toppkandidat. Än hur mycket jag trodde på Wahlgren så känns det som att han inte skulle platsat i vinter heller, medan han verkar vara tänkt topp 2 i Timrå samtidigt som deras forumsida tycker att man har den mest spännande forwardssidan. Jag får liksom inte ihop det. Är man fortfarande förblindad över säsongen man överpresterade?

Löven blir allt starkare, Mora har en rätt imponerande backsida och Västerås är väl också något lag för toppen. Annars ser det lite klent ut i övrigt?
SSK och AIK vill blanda sig in, men har de verkligen materialet? Kan BIK överaska ännu en gång? Har Karlskrona verkligen ekonomin och orkar de med de tapp man haft?

Vad jag egentligen vill säga är att jag har så mycket abstinens att det är jobbigt. Nu vill jag bara att det ska dra igång, skitsamma om man borde njuta av sommaren utomhus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Timjåååiterna kanske fortfarande tror att de spelar i Shl och att Dahlén är en storstjärna? Hoho hockeysnack? Det är dags att ni flyttar ner tiken till den allsvenska sektionen!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Apropå ingenting kul att se Victor Hedman på ispasset!
Kommentera