1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479795 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1980360

Sv: Apropå ingenting...
Jag är nog en av de mest pessimistiska och gnälligaste supportrarna som finns. Men jag tror helt ärligt att vi vinner HA den här säsongen. Jag tror att vi, tillsammans med Löven och Timrå, blir etta, tvåa och trea. Truppen känns "hel" på något sätt. Det finns kontinuitet, hjärta, talang och en röd tråd. Något som inte funnits på... ja, jag vet inte hur länge. Har inte sett fram emot en säsong såhär mycket på väldigt länge och grädden på moset vore Tobbe Viklund!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: hoppas du har rätt😉 känns bra denna säsong! För mig är nycklarna kontinutet och Björn Hellqvist! Hoppas vi inte kör slut på han nu utan sportchef (men han kanske gilla det) och att man redan in i denna säsong börjar pilla på om att förlänga med honom. Och viklund skulle ju inte sitta fel heller😉
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Förstår inte varför alla tippar Timrå så högt, enligt mig är det för många frågetecken i deras lag för att kunna tippa dem som ett topplag. Men jag vet inte det kanske bara är ja.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse:
Med den kommentaren kvalificerar du inte ens dig för c-laget i pessimism och gnällighet😉. Välkommen till gänget på HS fö
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Det faktum att vi har kontinuitet för första gången på typ 12år är nog mer värt än vilken stjärnspelare som helst.
Sen hur långt det tar oss återstår att se. :-)
Kommentera