1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478770 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1980549

Sv: Apropå ingenting...
Helt seriöst... Jonathan Dahlén är en jättebra, ja till och med asbra värvning för TIK. MEN... Jonathan har bevisat att han är är bra, ja jättebra, spelare med allsvenska mått. Han snittade en poäng per match senast och hade antagligen gjort väldigt bra ifrån sig i SHL. Men det vet vi inte och får kanske aldrig veta. Det enda vi vet är att han knappt lyckades producera en halv poäng per match i AHL och att han inte platsade i NHL, så ärligt talat förstår jag inte den överdrivna hajpen. Ja, det är en väldigt bra hockeyallsvensk spelare och en kanonvärvning, men mer än så är det inte. Grattis TIK till en bra hockeyallsvensk spelare, med en påminnelse om att ni inte landat något NHL-proffs, utan en kille som är en väldigt bra hockeyspelare, men som endast bevisat det på en hockeyallsvensk rink. Till Jonathan vill jag bara säga att; Du skulle gått till Lakers tillsammans med Elias.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bamse:

Som du säger, blir intressant att se hur detta går.

Han ses som en frälsare av alla och en spelare som alla räknar med ska göra 1p per match ungefär. Vad händer om laget och Dahlen går knackigt?

Han har egentligen allt att förlora då han redan visat att han kan dominera på denna nivå.

Men inget snack om saken att det är en bra värvning och på förhand bästa forwarden i HA. Men det ska ju bevisas på isen också.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Varför denna otroliga avundsjuka? Han vart bänkad när han provade att göra något framåt hela tiden tror fan att man blir deprimerad jag känner Jonte o jag vet att nu kommer alla få se hur bra han egentligen är!! Han får antagligen igen sin spelglädje i Timrå tröjan!!!!! Sen får alla tycka vad dom vill men leta fram en spelare som har ett sånt stort hjärta för sitt lag de finns fan inte!!!😎
Kommentera