1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479812 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1980572

Sv: Apropå ingenting...
Att man ens jämför en kille som inte bevisat sig någon annanstans än i hockeyallsvenskan med en kille som lirat 11 säsonger i NHL måste säga en del om hockeykunskapsnivån på vissa håll här och är åter en påminnelse till mig att sluta diskutera. "He ä int lönt med de som int begrip"

Dahllisen är jättestor. För er.
För oss andra är han endast en jättebra värvning, men vi har vant oss vid en högre standard på hemvändare än killar som inte platsade där borta 🙂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bamse: Sedan förstår jag inte helt snacket om hjärta. Tar vi Enström så handlade det om en spelare som bara spelar för Modo för han älskar det. Han hade fått erbjudande från NHL-klubbar och hade kunnat få mycket mer pengar överallt i Sverige.

Dahlén valde i första hand Timrå för det var där han senast presterade. Han kan inte må riktigt bra mentalt för närvarande, så för mig känns det mest som ett väl för att han själv åter ska må bra. Inte är det bara av ren kärlek till klubben.
Ett starkt val med tanke på hur mycket han riskerar i ett kortare perspektiv och det är bara att önska lycka till och att han hittar tillbaka spelglädjen igen.
Kommentera