1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

310423 inlägg · 3836 ämnen

Inlägg #1980598

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: det här är Dahlens egna uttalande. Jag hoppas Vi Timrå går upp igen för jag vill gärna spela SHL med Timrå nästa säsong. Med det sagt så verkar det som att San Jose gått med på ett lån över säsongen sen är han inte deras spelare längre. Alternativt äger de hans rättigheter i NHL fortfarande men sätter ingen press på han vart han spelar.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Ja vad annars ska han säga?!, ”jag hoppas jag får tillbaka spelglädjen så att jag kan byta till HV71 eller slåss om en plats i Nhl efter jul!!?!
SanJose äger rättigheterna och han befinner sig i Timråtröjan på lån. Detta innebär att han kan bli tvungen att göra precis som San José anser bäst för hans utveckling under säsongen.

Alla NHL klubbar sätter press på sina spelare, det är ingen välgörenhet utan business på högsta nivå, San José skiter nog högaktningsfullt i Timrå, det är Dahlén som är viktig för dom och hans utveckling.

Nu tror inte jag att man per automatik utvecklas bättre i SHL än i Allsvenskan men skulle han börja dominera i AS så är det inte alls omöjligt att ägarna vill se han fortsätta i AHl och utvecklingen på liten rink och spelsystem.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Vad ska man säga, skulle Modo lyckas värva en Dahlén i den åldern och då man vet vad han går för i HA hade då inte jag klagat. Förstår inte varför vi måste ta fram allt ifrågasättande, skulle vi gjort det om vi värvat honom? Är väl bara att erkänna att det är en jäkligt bra värvning på den nivå som båda föreningarna ligger på just nu.
+8
Kommentera