1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

314053 inlägg · 3846 ämnen

Inlägg #1980635

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Ja vad annars ska han säga?!, ”jag hoppas jag får tillbaka spelglädjen så att jag kan byta till HV71 eller slåss om en plats i Nhl efter jul!!?!
SanJose äger rättigheterna och han befinner sig i Timråtröjan på lån. Detta innebär att han kan bli tvungen att göra precis som San José anser bäst för hans utveckling under säsongen.

Alla NHL klubbar sätter press på sina spelare, det är ingen välgörenhet utan business på högsta nivå, San José skiter nog högaktningsfullt i Timrå, det är Dahlén som är viktig för dom och hans utveckling.

Nu tror inte jag att man per automatik utvecklas bättre i SHL än i Allsvenskan men skulle han börja dominera i AS så är det inte alls omöjligt att ägarna vill se han fortsätta i AHl och utvecklingen på liten rink och spelsystem.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Nubben bekräftar läget. Ni får helt enkelt stå ut med att bli smiskade av Dahlen 1 säsong till. 😎
Citat från ST.
"Vi hyr honom av San José den här säsongen. Det finns ingen klausul eller så, säger Norberg om lösningen med San José Sharks organisation."
+4
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Normalt skulle jag råda unga spelare att stanna i allsvenskan, men Dahlén var för bra för att ha nytta av det på samma sätt. Jag är övertygad om att Elias hade mer nytta av året i Växjö än att ha stannat i Timrå ytterligare ett år.

Men, det är rätt uppenbart att han behöver en lugn och trygg miljö, för han kan inte må riktigt bra. Kanske spökar de dubbla hjärnskakningarna eller så är det någonting annat. Han är hur som helst långt ifrån den förste som haft det jobbigt i den väldigt egoistiska och krävande miljö som farmarlaget innebär.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Är ett 1 årigt säsongslån och San Jose kommer inte kalla hem han under säsongen fick jag just reda på. SJ kan däremot förlänga rättigheterna om de vill efter säsongen som sagt.
+1
Kommentera