1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

310163 inlägg · 3834 ämnen

Inlägg #1980735

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Skiter i resultatet på försäsong egentligen, även om det är kul med vinster och skapa goda vanor och en positiv känsla. Det jag vill se är att vi fortsätter där vi slutade och att de nya ser ut att komma in i systemet. Det får inte se ut som att vi gått bakåt, och att de nya inte alls passar in.

För första gången på länge har vi en tränare med tydlig spelidé och som fått bygga laget över ett år, han har dessutom fått plocka in spelare han vill ha och behålla de han vill.

Förutsättningarna är goda och därför ser jag fram emot denna säsong. Men hur det lyckas vet vi först till våren, men förutsättningarna kan inte bli så mycket bättre.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Sant. Men att han fått plocka in de han vill ha, kan ju vara en sanning med modifikation. Någon har ju satt en budget och spelare han velat ha kan mycket väl tackat nej eller krävt för mycket pengar.

Men det tror jag nog ingen behöver få förklarat för sig. Utan bara jag som är mesig.
Men korrekt, han lär inte ha någon i laget som han inte tror passar in i gemenskapen och han lär utifrån sin version o yttre faktorer ha det spelarmaterial som passar bäst in i speliden.
+1
Kommentera