1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324610 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1985652

Sv: Apropå ingenting...
Icing-Ove: Jösses. Domedagsstämning i Timrås forumdel. De verkar inte ha spelat särskilt förtroendeingivande mot Löven igår och har väl inte imponerat allt under försäsongen. Jag förstår fortfarande inte hur de kan tippas tvåa av expressen och rätt högt upp i allmänhet, för det är i regel väldigt svårt för ett lag att åka ned en division. (Det är bara att tänka på hur dåliga vi var).

Det känns inte som om man har någon aning hur man ska tippa än, men det börjar bli dags om ni vill vara med i årets upplaga...
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vart ska man skicka in sitt tips? :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Det är svårt att åka ner men jag tror den största utmaningen för oss var att vi inte hade en aning om vad som vänta eller hur vi skulle ta oss an allsvenskan. Plus en rätt dålig ekonomi.

Sen verkar det som att de flesta lagen som åker ur saknar en plan för hur spelartruppen skall se ut ifall man åker ner, vilket jag tycker är rätt svagt. Ja förutom Leksand då, tror Mora kan gå rätt bra iår när vi ändå är inne på Leksand.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Förstår att det är dystra miner på Timrås forum. I det stora en tandlös match från båda håll, till total kollaps i tredje mot ett fruktansvärt oinspirerat Löven.

Fortfarande försäsong och allt, men jag skulle aldrig i mitt liv tippa något av de lagen som spelade igår som någon kandidat för topp 8.
+2
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nollade av sur-Löven, nu får de fan peppa upp Dalle med lite understöd så att grabben inte börjar må ännu sämre och ångrar vart fan han hamnat. Vi var ju pinsamt dåliga när vi åkte ur, jeeeesus vad man fick skämmas i fikarummet, eller var det nu så att Löven var ännu sämre då, minns att ingen snackade hockey och jag frågade om de var sugna på att möta Vännäs :-) Måste kolla upp det där...
+2
Kommentera