1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988163

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Tarasov: Helt klart visade de två första perioderna (framförallt den andra) att vi är ett riktigt bra lag när det kuggar i. Jag tror att frustrationen blivit så stor här för att det är exakt samma tendenser vi sett under hela Hellkvists styre. Det har liksom under ett år nu inte blivit ens det minsta bättre defensivt, utan det är främst offensivt vi är ett riktigt bra lag. Jag tycker att Lundin var riktigt bra idag för han fick alldeles för många rena chanser mot sig. Vi kommer aldrig ha en räddningsprocent över 90 om vi inte förbättrar försvarsspelet som börjar i den offensiva zonen.

Men, jag tror att vi fortfarande har en riktigt bra chans att komma topp tre. Potentialen finns absolut.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Ni har ett bra lag och kommer att vara i toppen av tabellen när vårsolen värmer som bäst. Kul match att titta på igår men jag förstår att slutet inte blev så roligt om man håller på Modo ( som min kära sambo gör). Men tänk på att ” löven” är också ett av topplagen i år så jag tycker inte ni ska deppa så länge efter den förlusten.
Serien är lång och det här med domarnas misstag brukar jämna ut sig över tid.

Heja Timrå och Modo (men inte när ni möter Timrå)
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K:

Riktigt surt att vakna dagen efter och känna att vi hade bra kontroll på matchen inför 3:e, vet inte hur ni känner men vi slutar liksom spela samma spel som i 1:a och 2:a, bevakar ledning.
Men sånt håller oftast inte.
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Men offensiven o defensiven hänger väl ihop? När vi slutar spela hockey så fallerar ju allt, Vi kan ju inte tro att vi vinner matcher bara för att vi har 1 eller 2 måls ledning inför sista. Allt havererar ju, antingen orkar vi inte fullfölja offensiven eller annars fegar vi ut, men vi måste vara ett lag , både defensivt och offensivt. Nu blir vi stillastående , fega och förtjänar tyvärr inga extrapoäng. Spelet 3-3 är nästan pinsamt att se. Det ser ut som att vi inte ens vågar utmana.
Kommentera