1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481325 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988165

Sv: Björklöven-Modo 23sept
puffe: Ja, men det enda sättet vi kan spela hyggligt defensivt är ju när vi vågar vara så aggresiva som vi tränat. I ledning, när vi haft ett par sämre matcher osv, då faller allt. Det är därför vi har så djupa svackor också.

Vi har helt inget försvarsspel som spelarna tror och litar på. Därför får vi så panik i ledning, förutom de gånger vi verkligen vågat fortsätta spela som vi ska. Det kollektiva förtroendet för det defensiva är för svagt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Jag är övertygad om att ni till slut är ett topp 3 lag. Trots låsningar i spel nu och dumma domare. Ni har haft all press och mött ett Västervik som förvisso inte har SHL-potential men ändå är luriga och kunde spela helt utan förväntningar. De tog dessutom en trea mot toppkandidaten Västerås ikv. Det sätter er poäng i lite bättre dager. Idag tog ni 1 pinne borta mot laget flera, efter er, har som favoriter att ta hem serien. Men att tappa 2-0 suger såklart elefantballe. Det är måhända ingen drömstart på serien för er men verkligen ingen katastrof heller.
Kommentera