1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1989548

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Veteranolle:

Se min statistik nedan. 5 mot 5 spelet var bättre än jag trodde, och där verkar defensiven fungera. Det är den aggresiva boxen som leder till problem för oss och där vi släpper in mycket, samt att vi inte kan utnyttja PP än.

Vi har lite omvända problem, Timrå är inget topplag i 5 mot 5, där är ni -2 medan vi har +5. Erat PP och BP fungerar förbaskat bra och ger er segrar, medan vårt inte fungerar alls så här långt.

Vi har ett fint sparkapital i PP/BP, kommer vi bara upp i anständiga siffror och kan behålla 5 mot 5 spelet kan vi klättra.

För er gäller det bara att fixa till 5 mot 5 så ni kan fortsätta att ta segrar de dagar PP klickar och motståndarna tar få utvisningar eller har en sjukt bra box och PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter:
Bra statiskgenomgång, inte allt men ändå något att slänga ett öga på över tid. Sist men inte minst glöm inte att kolla skottkartorna😂😂😂
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: Det är svårt att riktigt förstå varför Modo är så ojämna i sitt spel och att det skiftar så mellan matcherna. Nu har det inte spelats så många matcher än så det kanske är lite för tidigt att se något mönster. Jag håller fast vid att ni har seriens bästa lag men då måste det fungera som ett lag också.
Men det är bara att bryta ihop och komma igen........Modo och Timrå i den allsvenska finalen.....det hoppas jag.

Heja Timrå och Modo !!
Kommentera

Sv: Ssk - Modo 27-09-19
Rytter: Jag var på matchen och satt precis bakom Modo båset. Det som jag noterade var den håglöshet som var i båset. Det snackas mycket om tex Björkas vinnarskalle o att det finns flera vinnarskallar i laget, men borde då inte dessa vinnar individer " väcka " laget o peppa i båset och försöka få igång någon form av jävlar anamma som smittar av sig? Såg inte någon, som ens var förbannad . Hellkvist o Styf stog med händerna bakom ryggen, ingen som manade på där heller...
Kommentera