1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479891 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991032

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
modomille: Jo, Timrå ligger-1 spel fem mot fem. Det kändes som de var helt iskalla i den spelformen och mest kastade in ett psr puckar från blå i brist på bättre. De måste har power play för att vinna matcher, för spelmässigt är de sällan det bättre laget.

För övrigt var vi rött dåliga idag. Måste upp ett par nivåer som mot Löven, Mora och KHK. Den andra perioden var urusel idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
J F K: Håller med dig i sak, man har olika tänk vad gäller att vårda puck och odla ett eget spel. Vad som kanske är Timrås problem, dvs att man skulle kunna önska ett mer konstruktivt spel, det är just MoDos problem fast tvärtom, man spelar fast sig i tid och otid för att man har det på sig att hela tiden vara kreativ. Jag lovar, hittar man balansen mellan att vara kreativ och minimera felmarginalen med alla små instick hit och dit så kommer det att bli bra, men det är små marginaler hela tiden, lite heaven or hell :-)
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
J F K: Men å andra sidan är man ju bara så bra som motståndaren tillåter en att vara...
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
J F K: Tror man kan komma ganska långt med bästa PP. Timrå mötte ett bra lag i 5-5 så iskalla är dom nog inte. Hjälper ju inte att spela bra 5-5 om man inte har PP eller BP.
Kommentera