1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991838

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
modomille:
Jag tror inte det är det han menar. Han tycker att laget är byggt för denna säsong, vilket Hellkvist själv erkänt eftersom man satsar på att gå upp iår.

Själv tycker jag inte att man skulle förlängt med exv Tommy E, jag tycker även att det var fel att förlänga med Hedman. Man skulle sökt spelare som var lite yngre och utvecklingsbara.

Sen tycker jag att grannens grabbspåret slår fel ibland. En del spelare bli akutella endast för art de råkar komma från Övik, och får gissningsvis både längre och bättre kontrakt av den orsaken. Min bedömning är att de skadar klubbens jakt på framgång. Det betyder inte att man skall låta bli att satsa på juniorer eller spelare från men det får inte bli en ensam faktor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Tarasov: Så det räcker inte med Norlinder, Hedberg, Berglund och Öhman på backen som alla är unga och utvecklinsbara? Det behövs rutinerade spelare också. Jag ser inte problemet med förlängningen av Tommy och Hedman. Vi har ändå kunnat ge istid till unga och utvecklinsbara backar. Har du glömt bort Sellgren och Lindgren?

Vilka spelare syftar du på? Jag tycker du griper efter halmstrån.
Kommentera

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Tarasov:
I tillägg så är en av omarks uppgifter att hålla koll på spelare som finns i andra klubbar. Omark nämnde att man har koll på Oskar P/Tjernström/Alba. I OPs fall tror jag dessutom att han lämnade i samförstånd för sedan komma tillbaka.
Kommentera