1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1991866

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
Tarasov: Såklart ska man ha nästa års lag i åtanke med. Men så här är livet i HA, spelare söker sig uppåt och pga det så behöver man ofta tänka kortsiktigt. Här så får man vara glad om man kan behålla truppen någorlunda intakt i två säsonger.

Sant angående åldern på backsidan, men vad skulle vi göra? Tacka nej till Hedman/ Enström? Det har man inte råd med i HA. Eller skulle vi ha sagt nej till dom duktiga ungtupparna och istället tagit in HA medelmåttor bara för att få lite mer kontinuitet?

Jag kan hålla med om Häggström, där hade vi kunnat använda pengarna smartare men håller inte med om dom andra. Det var självklart när vi förlängde med Hedman, första förlängningen var efter degraderingen. Då sågs han som en klassback i HA, han hade också välbehövlig rutin och hjärta. Andra förlängningen var efter säsongen 17/18, Hedman hade nyss gjort en bra säsong och han utgjorde en stomme i laget. Så såklart han skulle få förlängt.

Angående Tommy E och V Öhman så säger jag så här, om vi ändå ska värva in medelmåttor så varför inte värva in medelmåttor från Övik som faktiskt har hjärta för klubben?

För det är ungefär vad vi annars hade haft råd med, medelmåttor.

Jag ser absolut att det kommer bli svårt. Men det jag försöker förklara för er att Modo hade inte kunnat gjort så mycket annorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - Modo 02-10-19
modomille: Det är ju inte värvningen av Hägga som är problemet. Det är värvningen av Sylwander som är problematisk. Dyr, dålig och bredd.
Kommentera