1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480596 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1993354

Sv: Silly season - 2019
Monno: Absolut, menande bara att importer sällan är dyrare än egna spelare. Har för mig att AJ varvet i allehanda och pratade om detta.

Hur som helst så blir det spännande att se vad Jeff jr kan prestera
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Gavelo:
Jo allt man läser och hör pekar på det. Särskilt om vi talar om etablerade svenska spelare. Han ligger inte jättelångt ifrån Emil P om ser till poängsnitt, i jämförelser i övrigt men Emil P är ju bara att glömma för oss. Ja såvida man inte visar klubbhjärta som Jonte D då.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Gavelo: Näslund var ganska duktig på försvara sina NA värvningar med just det att han tyckte Svenska topp spelare var så mycket dyrare.

En 30p spelare från AHL är nog billigare än en 20p (eller vad motsvarande blir) från SHL.

Blir spännande att se Adam. Oprövad på stor rink så man vet ju aldrig hur det blir. Men det positiva är att han varit konsekvent i sin produktion, inga tecken på nedgång eller att hans 30p skulle vara enstaka flyt säsong. (EP scouting detta av rang)

Sen håller jag med om att det finns vissa frågetecken. Dels, ensam som inte pratar Svenska. Borde inte vara ett problem idag, men inget snack om att det innebär förändring för truppen och honom. Sen för honom personligen är väl Sverige en av de tacksammare länder att komma till i Europa om man bara snackar engelska.

Sen är ju frågan om det verkligen är en offensiv FW vi behöver? Men klart, släpper vi in 3 får vi väl göra 4...
Så länge det inte är LP som blir petad av detta utan nån av de rutinerade som faktiskt inte producerar så är jag nöjd. Men jag tror jag kommer bli besviken... (In med Hägga när vi jagar reducering någon?)
Låst ämne