1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478710 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1995635

Sv: Modo - Vita hästen 16-10-19
J F K: Det var verkligen inget vackert försvarsspel men vi styr ju trots allt bort deras desperata anstormning i tredje, framgångsrikt.

Fjärde matchen i rad med noll insläppta mål i bp. Bara att hoppas att de fortsätter nöta på den spelformen. Långt ifrån perfekt men nog har det blivit bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Vita hästen 16-10-19
KB65: skönt med seger igår. Hänkar vi på toppen även om topp två dragit iväg ganska mycket. Sjukt med mål vi gjort på hemmaplan. Hoppas vi kan hålla oss starka hemma. Nyfiken om vi kan vara lika måleffektiva hemma mot svårare motstånd😊
Kommentera

Sv: Modo - Vita hästen 16-10-19
KB65: Sen har vi kanske inte mött dom bättre lagen senaste omgångarna heller så.
Men absolut gör Modo det bättre, dock håller jag med JFK om att man får lite huvudvärk när man hör Björns uttalande om försvarspelet.
Modo leder komfortabelt mot ett bottenlag hemma med en period kvar, det ska vara väldigt enkelt att spela av en sådan match eftersom man enbart kan fokusera på att spela enkelt och vänta ut motståndarnas misstag, så visst kan jag förstå Björn ur den synpunkten men ser man till det faktiska försvarspelet så var det riktigt uselt i 2 perioder (2,3).
Kommentera