1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480335 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2002610

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Nu är vi ju inne i ett sjukt flow, och mest troligt kommer vi ned på jorden snart. Och då blir det enklare att se svagheter. För just nu känns alla delar väldigt bra. Vi hade en svaghet i PP och där tog vi in Tambo, så det får man väl säga var väl avvägt.
Men så länge vi inte har ställen där vi ser brister så ser jag ingen riktigt anledning att värva och riskera störa dynamiken. Personligen ser jag t.ex. ingen större nytta med en "storjävlaback" som många vill ha. Hedberg m.fl förnedrar motståndarna utan att spöa upp dom. 1st storjävlaback kommer ju ändå inte spela 60min match så om vi nu skulle ha problem med elaka fw framför eget mål någon match kommer han inte kunna vara inne på isen jämt ändå.

Är det något vi möjligtvis skulle kunna lägga mycket pengar på är det en 100% säker super målvakt. Men tror vi har det rätt välbeställt där ändå dock.

Att värva massa spelare denna säsong för att klara oss i SHL nästa år tror jag är att skjuta sig själv i foten och ett bra sätt att sabba ekonomin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno:
Tycker heller inte man skall lägga pengar på något i nuläget. Ett lag som är kapabelt att vinna 9 raka bör vara tillräckligt starkt för att gå upp, vi vinner dessutom med 4-5 måls med jämna mellanrum. Nu handlar det istället om att förädla det man har, jag har rätt stort förtroende för Björn när det häller även den biten.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nu händer det saker med uppropet, det har ökat rätt så rejält. Det stod länge på 2 mille, men nu!
Kommentera