1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481573 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2008649

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
JoseGonzales: Som jag skrev nedan så tycker jag att Löven varit jämnast utan att sett massa utav era matcher, men om man ser rent resultatmässigt så har ni ingen svacka och vinner även om ni inte alltid spelar på eran högsta nivå, det är en styrka.
Tycker också Modo lyckats hitta vägar att vinna trots att man inte spelat sin bästa hockey, dock började vi ruskigt uselt och det var ju nästan så man funderade på om Hellkvist skulle få sparken för så illa var det, men sen började det att kugga i och trots att vi har 2 bortaförluster på ganska kort tid så har laget ändå spelat ohyggligt bra när det stämmer.

Men ja serien är lång, mycket kan hända men man kan nog börja anan att Löven och Modo nog är 2 av lagen som kommer slåss om kvalplatserna till våren, och nog vore det kul om löven med sina mängder fans på hemma matcherna och Modo med sin historia spelar shl nästa säsong, blir korta resor, Luleå, Skellefteå, Umeå, övik och sköna derbyn
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2019-11-26
Gavelo: Verkligen, kan ärligt säga att jag var en av dom som trodde MODO skulle bli ett mittenlag men de brutala form räddade er säsong kan man säga. Hade det tagit 5-6 omgångar till hade det kunnat vara tungt. Känns som när ni väl fått in några puckar kan ni göra 5-6 mål utan problem och det är en stark egenskap. Era målvakter måste dock steppa upp vad jag sett, löven räddas av Cannata när vi spelar dåligt.

Norrlandshockeyn lever som aldrig förr och det är fantastiskt kul. Ut med Oskarshamn och Växjö, upp med löven och MODO!

Måste medge att jag ångrar mitt beteende nu och mitt nick.. Kan man byta nick på detta forum?
Kommentera