1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2010255

Sv: Karlskoga - Modo 2019-12-01
Heyerdal: Dackell är inte heller en målvakt som tar oss långt. Har varit en knepig situation för målisarna i år. Ibland kan dom stå syssollösa flera minuter. Och när det händer nått så är det backslarv eller kontringar. Jag känner att dom inte gör det där lilla extra i målet, inga jätteräddningar, dom står inte på huvudet. Men var hittar man en bra målis nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2019-12-01
Gusse: Samtidigt gäller det att vara bäst när det gäller. Jag är ledsen, men jag kan inte tycka att en bortamatch mot BIK i början av december verkligen är det viktigaste. Det är givetvis framåt kvalet det blir viktigt på riktigt. Då är det lite "all bets are off".
Axel Brage var ingen supermålvakt under serien, men skärpte sig rejält under kvalserien. Hanses var också väldigt bra under kvalserien där han, Brage och Ersson alla hade riktigt bra stats.

Det är klart att Löven med seriens klart bästa målvakt (såhär långt) har en fördel, men AIK hade hemmafördel i båda serierna man torskade och Jönsson hade sjukt usla stats med långt under 90% från att ha varit ganska framträdande i serien.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2019-12-01
Gusse: Vi hade bättre defensiv när Lundin var som bäst. Jag är också lite orolig att våra målvakter aldrig stjäl matcher åt oss, vilket kommer behövas om vi ska utmana på allvar.
Kommentera