1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480748 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012568

Sv: Björklöven-MoDo 191207
Tarasov: Det jag tycker är att man får en obalans i laget. För många producerande spelare och för få grovjobbare som accepterar att inte spela pp eller i en toppkedja. Vi hade Wernblom som var missnöjd med sin roll. Löven kommer med stor sannolikhet få samma problem.
Det finns stora risker med att det blir gnäll och stök när många spelare är missnöjda med sin roll eller sin speltid.

Och hans stats i Österrike imponerar verkligen inte.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-MoDo 191207
J F K: ”” Det jag tycker är att man får en obalans i laget. För många producerande spelare och för få grovjobbare ””

Där har vi olika syn. I dagens hockey och i moderna lag behövs inte så kallade grovjobbare, energispelare etc (läs spelare med dåligt spelsinne). Det funkar alldeles utmärkt att ha skickliga spelare i alla fyra linor vilket Löven visar i år. Egentligen bara Söder som inte har spelsinne i Lövens forwardbesättning.

Man behöver inte heta Johan Forsberg, Magnus Häggström, Kristoffer Söder eller Emil Berglund för att kunna kämpa och spela boxplay. Det funkar utmärkt med David Lindqvist, Jellvert, Selin och andra.

Liss är en liten chansning sett till att han inte producerat på ett tag, men kapaciteten finns där. Tanken är nog att han ska hitta den till slutspelet.
Låst ämne

Sv: Björklöven-MoDo 191207
J F K:
Ja den risken finns men skulle nog ändå säga att balansen behålla även om Liss kommer in.
Låst ämne

Sv: Björklöven-MoDo 191207
J F K: gick ju bra att göra så i Oskarshamn. Att vara rädd för att störa gruppdynamik har vi prövat förut med riktigt dåligt resultat..
Låst ämne