1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012766

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Det är möjligt men själv tycker ändå det verkar som att en SC får nåt när han lyckas mer än ett år. För även om man har en rejäl budget så är det inte så enkelt att lyckas alla ggr. Sundlöv hade ju ganska bra budgetar under sin tid men fick inte alls den utväxlingen. Sen är han såklart hjälpt av de extra pengarna men kan man inte hantverket skulle de inte hjälpa så mkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag tycker Kenttäs största styrka är själva lagbygget, inte nödvändigtvis värvningarna men hur han ger spelarna rätt roll och ser till att de köper den, för att få ut max av varje spelare. Till exempel Selin och Wiklund var rent bedrövliga ifjol men är otroligt nyttiga i år.

Sedan är han såklart duktig på att värva också, Kenttä. Nästan alla spelare som han värvat nämner i första intervjun att just Kenttä är en stor anledning till varför han valde Löven, för att han vill vara med på tåget. Sedan kan han hitta fynd i Andreasson osv..

Vi har allsvenskans överlägset bästa sportchef, kanske till och med Sveriges. Ingen slump att det är nu Umeås näringsliv går all in på Löven. Har pratat med en del sponsorer och de har verkligen fullt förtroende för Kenttä och då sponsrar man mycket hellre än när det är en medioker sportchef.
Kommentera