1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478921 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012823

Sv: Apropå ingenting...
snubb: Tambellini är på en annan nivå. Det hoppas jag att ni Löven supporters har klart för er då ni annars kommer bli besviken. Liss lär dock kunna hjälpa er lite med målskyttet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: fast , vad spelar det för roll om tambellini är på en annan nivå än Helge Skoog? Det gäller ju att samla poäng och placeringar i en serie. Håller med Ztorken som skrev efter Löven-matchen. Det mesta fokus härinne gäller alla fel Löven(och även Timrå gör). alla deras värvningar är fel, vi har ett så mycket bättre lag, blablabla. Över halva serien är spelad och 'stor-favoriten' MoDo dalar i tabellen.

Det spelar väl ingen som helst roll om Tambellini är bättre än ditten och datten.

Vi är ganska ojämna, som vanligt. För många som inte krigar när det behövs som mest. Laget MoDo är långt ifrån där vi borde vara, varför?

Detta är inte riktat mot modomille, utan mer generellt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: ja nu har ju tambu levererat bra men det var ju inte så att hans siffror i Ahl garanterade det. Blir spännande att se om vi kan få igång Liss i den form han hade när han spelade i tre kronor och i rögle 😀 eller om det är över för han... Jag litar på kenttää😁
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Ja om Liss kommer upp i över 1 p per match som Tambellini har gjort får man va sjukt nöjd..det är inget jag räknar med.
Kommentera