1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2012832

Sv: Apropå ingenting...
modomille: fast , vad spelar det för roll om tambellini är på en annan nivå än Helge Skoog? Det gäller ju att samla poäng och placeringar i en serie. Håller med Ztorken som skrev efter Löven-matchen. Det mesta fokus härinne gäller alla fel Löven(och även Timrå gör). alla deras värvningar är fel, vi har ett så mycket bättre lag, blablabla. Över halva serien är spelad och 'stor-favoriten' MoDo dalar i tabellen.

Det spelar väl ingen som helst roll om Tambellini är bättre än ditten och datten.

Vi är ganska ojämna, som vanligt. För många som inte krigar när det behövs som mest. Laget MoDo är långt ifrån där vi borde vara, varför?

Detta är inte riktat mot modomille, utan mer generellt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Johnson vart blev väl ändå bänkad en hel period. Dessutom plockades bröderna Wahlgren upp från j20 i lördags och gjorde verkligen inte bort sig, mycket tuffare i spelet än sin storebror och kanske ännu spelskickligare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Bra skrivet!!!

Modo har höga förväntningar på sig och många lever lite i förnekelse nu när laget faktiskt är nästan 10 poäng efter toppen och med det spel som Löven visat upp så är risken liten att man tappar 3 matcher mer på Modo resterande del av säsongen.

Modo är som du skrev som vanligt för ojämna, man blandar bra prestationer med helt obegripliga prestationer, kort sagt så kommer Modo INTE nå shl denna säsong om man inte höjer sin lägsta nivå minst 2 snäpp.

Såg att Björn bröt dagens träning eftersom tempot, kampen och viljan saknades, ist hade man en diskussion i omklädningsrummet sista kvarten av träningstiden, mycket bra anser jag för det verkar vara precis detta som är modos problem, det smyger in sig en lättja bland spelarna att man inte ser varje dags arbete som en del av det stora målet.

Lite som oss fans, vi tror rätt ofta lite för mycket på laget, likaså som spelarna nog tror lite för mycket på sig själva
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Vi började i något av en uppförsbacke, spelade sedan spela bra med vinststreaken men har de senaste matcherna dalat lite. Jag tycker vi ligger ganska perfekt i tabellen förutom en lite för stor lucka till förstaplatsen.
Jag är övertygad om att vi går mot en bättre period nu och kommer hålla oss kvar däruppe.
Hur det ser ut framåt våren är för tidigt att förutse.
Kommentera