1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2019691

Sv: MoDo - Almtuna 2020-01-03
NuMo: Löven har också haft många fler pp. Deras mål var ett rätt löst dragskott från blå oskymt. Ska man vinna mot dem får inte målvakten släppa in sådana där.

Vi känns slarviga, men när vi skapar chanser så är det riktigt bra chanser iaf.

Wallinder är lite valpig än så länge. Håller inte att spela honom mycket mot ett topplag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Almtuna 2020-01-03
J F K:

Håller med angående Wallinder. Han ser ut att endast försöka spela säkert, få offensiva initiativ och i sargspelet är han ganska valpig.

Glädjande dock att Öhman ser bättre och bättre ut, slarvar inte lika mycket och vårdar pucken bättre, kan vara på väg att spela till sig en helt ordinarie tröja.

Sund att inte wahlgren fick sätta friläget. Vilken fart han fick upp, trodde först att det var from och blev förvånad när det var max, bra tryck i den åkningen.

Just wahlgren bröderna tycker jag spelar en mogen hockey och tar kampen och jobbar klart situationerna, speciellt i defensiven. Förstår att dom går före LP i dagsläget även om de inte är lika flashiga offensivt.
Kommentera

Sv: MoDo - Almtuna 2020-01-03
Man ska inte gnälla när man leder med 3-0. MEN slutar första femman att producera ligger vi pyrt till. Dom andra tre kedjorna skapar inget alls. In med Linus Petterson även om det är en fjärde femma och peta Hägga nu.
Kommentera