1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479947 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2026771

Sv: Silly season - 2019
Costanza: Jag tycker inte vi nödvändigtvis ska köpa någonting alls. Det är en stor fara med att plocka in spelare och förändra dynamiken i laget och skapa osäkerhet.

Minna ett Leksand som gick som tåget och tog in två Tyskar som till slut var rätt tama i kvalet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K: Håller med. Det skulle väl endast vara om prognosen skulle förvärras för Toby och/eller Norlinder, annars är jag väldigt nöjd med Belov in och en Hanses som har stigande form just nu.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: Nä håller med du - tror INTE vi ska förköpa oss nå mer, vi har den trupp vi har. Igår var väl undantag ( gratis match) annars pekar ju publiksiffror på att vi INTE har råd me nå Panik/Dyrt köp! Hur få tebax publiken? Borde ju egentligen va fullsatt resten av säsongen, så pass bra de spelar nu
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: Självklart kan spelare floppa men känns inte som man vill lägga allt ansvar på våra yngre när det väl gäller. Men samtidigt vill man ge dom en chans. Svår situation tror nog många sponsorer förväntar sig att man ska förstärka nu med när man har en riktigt bra chans den bästa på många år att kunna kanske få kvala till shl. Och tar man inte den chansen så tror jag det kan dröja. Men som sagt man får ju respektera det klubben väljer att göra i slutändan handlar det endå om vad det kostar. Man ska ej chansa och sätta klubben i en dålig ekonomisk situation nu när vi äntligen fått bra ekonomi.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: Finns en fara om de inte är scoutade helt klart. Skador kommer. Är Wahlgrens och Linus P redo för 10-12 holmgångar, där det blir krig. Är inte säker på det heller.
Låst ämne