1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2027877

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Självklar är det så, förutom vilka som får del av intäkterna så är det ju precis som du säger att vår arena med loger, pubbar, restaurang har betydligt bättre möjligheter att generera intäkt än A3 arena.

Skulle gissa att intäkterna i en eventuell final mellan oss och löven som går till 5 matcher är ganska lika, trots att löven har 3 hemma och vi endast 2.

Ska man hålla i shl över tid så krävs en modern arena som kan generera intäkt på andra sätt än endast sålda biljetter, annars blir det svårt över tid. Verkligheten kommer ikapp tillslut när man vill satsa mer på det sportsliga för att gå längre och utveckla organisationen, då behövs stora intäkter.

För vår det är jag väldigt nöjd med organisation, ekonomi och arena, vi känns bra rustade om vi går upp. Vi har en trygg grund och ledningen har gjort ett jättejobb. Nu är det upp till det sportsliga att lyfta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sömnig söndag, så jag tänkte kolla lite hur mitt första inlägg på Hockeysnack lät:

----------------
"#333010 · Icing-Ove · 2003-11-19 20:33
Är väldigt besviken på mediabevakningen av spelarna i ÖA och på hemsidan. Nu har jag inte pappersversionen av ÖA i Umeå och kanske har missat nån intervju med Werner eller TP, varför de har kört fast, typ. Hemsidan tycker jag är väldigt fattig på information. Man vill ju höra vad de har för tankar inför och efter match eller begär man för mycket?"
-----------------------

Haha, ÖA och modohockey.se har väl ändå blivit lite bättre på 16 år....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Faktum är att man brukar dela intäkter från den avgörande matchen. Därför är det enda sättet för Löven att tjänar mer pengar än oss att det bara blir tre matcher förutsatt att de nu kommer först.
Kommentera