1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481310 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2027983

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Utan att du vet några summor så slänger du iväg en chansning? Vi får väl se när boksluten kommer vilka som haft högst budget. Om du tror det var gratis att köpa ut Belovs kontrakt från almtuna plus hans lön så är du också ute och cyklar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

Belov var faktiskt rätt billig, inget utköp direkt att prata om. Almtuna har ekonomiska problem och kunde inte behålla honom. Belov var den som tjänade på detta då han fick lite mer lön än i Almtuna.

Men Almtuna hade ingen vidare förhandlingsposition, då det var att släppa Belov eller släppa flera andra spelare. Annars satt man i skiten ekonomiskt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Du har inga summar på lövens budget heller, kenttä är för feg att berätta. Det svaga "nejet" i intervjun på frågan om det är över eller under 17 millar lägger jag på samma ställe som katter skit.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:
Skulle utifrån förra årets årsredovisningar gissa att Modo/Löven har haft ungefär samma lönekostnader för spelartruppen, man skulle tom med kunna argumentera för att Lövens varit högre men bjuder på den.
Kommentera