1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478754 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2032105

Sv: Apropå ingenting...
gokar: Bysse var ju ganska stabil i kroppen. Vägde väl en 80-85 pannor på sina 167. Inte helt lätt att flytta på med sin låga tyngdpunkt. Speciellt när han fått upp farten.

IIka är kanske den tunnaste hockeyspelare jag sett. Han får molinder att se biffig ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Ogie Ogilthorpe:

Jo det var verkligen som att se en knatte som spelade med fullvuxna. Roligt när han stod bredvid Belov och knappt går upp till axeln och är hälften så bred.

Tycker dock han var tuff för sin storlek, han vågade gå in i trafiken. Men han är ingen man kan räkna med att hålla bort spelare i närkamper eller dueller framför mål. Fastnar han i dessa situationer är det troligt att han förlorar duellen, han måste nyttja sin fart och smidighet (vände ju väldigt snabbt och på liten yta) för att skapa. Därför är jag lite funderade hur han ska klara centerrollen i kedjan, speciellt i matcher som blir lite tuffare.

Men som ytter och artist kan han bidra stort, den kreativitet och offensiv han visade upp senast var imponerande, men lite flyt med egna avslut samt medspelare som satt lägena han satt upp hade han kunnat göra 2-3 poäng och detta hade varit i underkant.
Kommentera