1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480040 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2035519

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
J F K: Tror du själv att ni inte betalar en krona av Nässéns lön? Är ju det diskussionen handlar om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Modo behövde bara peka på Norris och säga "titta vilken utvecklingskurva han haft med Toby Orr" så satt han på första bästa flyg upp till Övik. Där sitter vi på ett riktigt trumfkort.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Är omöjligt att veta exakt hur upplägget är, men jag har svårt att tro att vi inte står för åtminstone en del av hans lön. Samma sak med Wernblom i Västervik eller Åhström i Almtuna, i min värld så är det självklart att det inlånande laget står för en del av kostnaden. Pantern och Malmö var ju lite speciellt, då det kändes som en ganska självklar "farmarlag"-situation.
Kommentera

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Nä, jag är tämligen 95% säker att Modo inte betalar hans lön, det vore liksom heldumt när man sitter på triumfen och sen blir det extra kostnader när ordinarie spelare återvänder.
Modo står för försäkringen, boende och bil etc, möjligtvis att man kommit överens om att Modo tar en liten del av lönen tills man är full trupp igen eller liknande.
Men sak samma, som du säger så vet ingen av oss helt säkert hur man skrivit kontraktet, dock så får du förvänta dig att inlånade spelare från en högre liga ofta inte kommer med extra lönekostnader, däremot allt annat.
Kommentera