1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2037410

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

Jag har aldrig estimerat eller lyft fram modos siffror. Det jag vänder mig mot är att ni sväljer siffrorna från Jesus med hull och hår, väldigt naivt och lite okunnigt. Sedan att ni inte är pålästa i kostnader gör det extra lustigt.

Modos budget har jag ingen anledning att misstro, dessutom exemplariskt förklarat av vd:n.

Vi hade 15m i grundbudget, sedan extra tillskott från fonden på 2m, så original budget på 17m. Sedan nu när man ser att vi kommer gå rejält plus så här vi avsatt mer pengar till sportchef. Inte fått siffror på detta men ger ett spann på 1-3m, med min gissning på 2m. Vår totala budget (observera att alla kostnader ingår där) ligger då på 18m-20m, där min gissning är 19m.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Med 2 milj för 6 spelare så räcker det alltså med ca 8 milj för att fylla en spelartrupp, rimligt?!
😂

Ens det dubbla skulle vara otroligt billigt för en 24 manna trupp i As av högsta klass.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Hlrde från en spelare som förhandlat med Per Kenttä lövens sportchef att de citat ”är som att förhandla med Ove Sundberg” kanske förklaringen finns där.. sen betyder summor ingenting om man ändå går minus... som nån skrev här att gå pluss eller gå upp är de enda som betyder nåt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Med dom kostnaderna har ni nog seriens absolut största budget, men bryr mig faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Att gå plus och att gå upp är dom två saker som spelar roll!
Kommentera