1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2038555

Sv: Apropå ingenting...
bisterfinnen: Folk skriver en hel del om att Löven inte har någonting att spela för när man möter Timrå. Det har faktiskt inte Vita Hästen heller som precis är klara för slutspelsserien, men inte har inte någon stor chans att komma topp tre inför den. Då menar jag plats 3-5 i serien som ger bonuspoäng och extra hemmamatch.
Sätter vi högt tempo på en gång så kanske de är rätt nöjda med att ha nått sitt mål för säsongen (eller möjligen rent av överträffat sitt mål då de inte var tippade där).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Löven har ju allt att spela om skulle jag säga.
Skulle löven ”lägga sig” mot tiken och tiken tar 2:a platsen så har man ju precis gett Timrå det psykologiska övertaget man vill ha inför en final, sen vill alla lag gå in med en positiv trend så även om man inte har någon egen placering att spela för så vill man ändå vinna för att ha en positiv trend med sig i finalserien!

Skulle Timrå spela bort sig fram till löven matchen så kanske man vilar några kuggar vid behov men finns det risk att Timrå blir deras finalmotståndare så kommer man aldrig medvetet att ge dom det psykologiska övertaget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: är väl rätt nära Vik, tredjeplats alltså
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det gillar jag att höra. hästen borta, är ju bara Karlskoga borta som känns svårare.
Kommentera