1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481812 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2038597

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Kangasniemi har väl inte gjort någon glad direkt va? 1 assist på 6 matcher för en spelare som lär ha kostat väldigt mycket pengar att lösa. I synnerhet för en allsvensk klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Johannes Hedberg:

Visst kollar man på poängen kan det se ut så. Men när det kommer till spelet så tycker jag det visar på något annat. Han skapar ofta lägen i offensivzon med sin kreativitet och har gjort att vår tredjekedja känns som ett större hot än andrakedjan.

Han har haft lite oflyt i första matcherna, i första matchen hade han kunnat göra 2-3 poäng dels via egna avslut samt när han satt upp medspelare i bra lägen, Rosdahl brände t.ex öppet mål efter Iikka hade skapat läget. Han skapar några farligheter per match. Sedan är detta en PP spelare, men andra enheten har inte fått så mycket tid eftersom vi har en första enhet som tar ca 1.5min av varje PP. Detta tror jag också avspeglar sig i produktionen.

Nu på slutet kanske det satt sig lite i huvudet och detta kombinerat med oflyt gör att han "bara" ligger på 1p på 6 matcher.

Jag personligen är väldigt glad över att se honom i vårt lag, han spelar en väldigt rolig hockey där han kombinerar fart, kreativitet och teknik och gör laget och framförallt tredjekedjan bättre. Lossnar det poängmässigt för honom så kan detta bli en riktig joker för oss i slutet.

Vad tycker du själv om hans spel över 6 matcher, eller har du bara kollat stats och antagit att vi är missnöjda med honom?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Johannes Hedberg:
Han har gjort mig glad, spelat bra och skapar mycket men poänger har inte riktigt trillat in. Hur tycker du själv att det gått för honom i matcherna?
Kommentera