1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480332 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2039738

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
gokar: Ja, ja. Oskarshamn tog mycket mindre poäng i slutet av serien än vi gör. Det är klart stt det vore skönt att komma tvåa och jag tror fortfarande att vi blir det, men egentligen betyder det ingenting hur det ser ut nu.

Risken för Timrå är att man likt AIK ifjol toppat formen för tidigt.

Och Åslin måste få riktigt många matcher för den där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K: Nejdå det blir ingen avstängning för Åslin, han har ju sagt i tv att det inte var meningen...han ska duscha nu, åka hem, äta två skivor skogaholmslimpa med ett glas oboy och ställa väckarn inför träningen imorgon sen sussa.

Bartosak däremot ligger med handduk över pannan och kan inte lämna sovrummet på en vecka. Men vem bryr sig om målvakten? Det var ju bara en huvudtackling?!


MEN JÄVLAR I MIG om det hade varit en skridsko i målgården!!! Då hade Åslin blivit lastad på bussen till Övik och fastspänd på Sörkörar’n på torget för allmän beskådning PGA något så FRUKTANSVÄRT som att han störde målvakten utan att målvakten ens själv märkte det????
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
Jag hoppas att åslin får många matcher för det där men då blir jag så in i helvete förbannad på varför han inte får matchstraff. Hockeyallsvenskans nivå är så jävla dålig så att det liknat en jävla hönsgård.
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K: tycker det ser ut som Tik toppat i rätt tid, de vill naturligtvis bli tvåa vilket de förmodligen blir, inga skador och stor trupp, bra målvakt, bra försvarsspel och självförtroendet inför det som kommer måste vara på topp för dem
Kommentera