1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480995 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2039970

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
Hassan: Dahlen sa i Af att bara dom går om Modo resten skiter han i vad innebär det om dom spelar final mot Löven kommer dom att lägga sig som Almtuna och hjälpa Löven ja man undrar vem som öppnade Pandoras ask till Almtuna målvakten det var ju ett ras utan dess like Money Money som Abba sjöng det stinker om läggmatcher
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
udden: Inte lade sig Almtuna, Timrå har rätt ofta fått uppleva ketchup effekter i sitt målskytte, igår var det en sådan dag. Den matchen var väldigt jämn första 20 men sedan lossnade allt, sista 20 blev ju en ren transportsträcka där Almtuna såklart redan hade gett upp eftersom man målmässigt låg dåligt till.

Sen måste man fan imponerad över fokuset man har i Timrå, Dahlén som många gnäller på verkar ju hata Modo lika mycket som Hinote hatade Luleå och hela laget verkar göra ALLT bara för att slå oss på ett eller annat sätt, varför finns inte den känslan i Modo?
I Modo så tonar man ner det mesta och känslan är att det inte alls är samma desperation, Timrå är beredda att offra tänderna för att vinna matcherna, i Modo är man egentligen redan världsmästare och kan ta det lite lugnt.
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
udden: Svårt att hålla sig till sanningen va?

Historisk fyramålsskytt och allt närmare tidernas poängrekord.
Men för Jonathan Dahlén är rekordet inte ens sekundärt.
– "Snarare tiondärt. Vi ska gå om Modo, resten skiter jag fullständigt i", säger 20-åringen till Sportbladet.

Jag förstår att du är irriterad över ert läge, men att komma med teorier kring varför att lag vann med många..Really?

Timrå slog t.ex Saik med 8-0 för sisådär 10-11 år sedan, det hände aldrig enligt dig då, ni slog oss med 8-1, år 2007, det hände aldrig heller, rent sportsligt. Ja, man börjar ju undra. IKO åkte heller inte på storstryk med 0-12 denna säsong, för de ville ju torska, så var det nog ;)
Kommentera