1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2040013

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
Gavelo: Jag känner mig ganska säker på att vi vunnit igår om inte Bartosak blivit överkörd. Dels för att han är en mycket bättre målvakt än en ganska rostig Linus. Dels för att jag tror att det påverkade hela laget att åka på en sådan där sak. Speciellt med tanke på domsluten matchen innan. Det var nog många som åkte runt och hade fokus på helt fel saker (läs domarna).

Själv hoppas jag på säsongens längsta avstängning av Åslin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K:

Är också rätt säker på att vi tagit detta med Bartosak i mål, han hade inte släppt in dessa typer av mål samt försvaret ser ändå tryggare ut med honom. Dom vet att om dom tar bort returer och passningar så han ser pucken så tar han lägena, men Lundin/Hanses så har dom inte samma förtroende och försöker göra lite av allt så det blir ännu rörigare framför mål.

Tråkigt om det är så att det är en skada som sätter stopp för oss denna säsong, ser hellre att de bästa ska vara tillgängliga i varje lag så det handlar om vilket lag som presterar bäst.

Inte en slump att det är Åslin som gör denna grej, måste vara en av de fegaste spelarna i Sverige.

Sedan förstår jag inte hur man kan ta en 2+10 i denna situation, det var otroligt svagt och fegt av domarna.

Det man kan tycka är lite synd är att inte Belovs tackling satt bättre!
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K: Håller med. 2 senaste matcherna hade varit 6 poäng med Barto i målet, nu bara 2 poäng.
Många som dömer ut vårat försvar och jag håller med till viss del, men vi ska komma ihåg att man varit bra förut under säsongen och dit ska man kunna nå igen.
Om vi dessutom får tillbaka Bartosak bakom ett sådant försvar kommer vi bli ruggiga.
Själv hoppas jag på Norlinder nåt enormt, han är skicklig på att flytta upp spelet när vi blir fast i egen zon, och dessutom riktigt giftig i offensiv zon när han fyller på som andravåg.
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K: Varför var inte Hanses med till Hästen?
Kommentera

Sv: Vita hästen - Modo 2020-02-26
J F K: Man tycker att Björklöven borde göra allt dom kan för att vinna över Timrå. Timrås form är mycket bättre än Modos. Och jag hade hellre mött Modo än Timrå i en final nu. Fast jag tror inte det hjälper. Timrå vinner nog det som är kvar av serien.
Kommentera