1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2042070

Sv: Apropå ingenting...
Foppatofflan: Det säger en del att Löven som inte gett en enda junior ens en sekund speltid, utan hellre kört på fyra backar, nu gör det.
Jösses vad man verkar rädda för oss.

Man kan förstå varför timråiter hänger här, då de skäms så mycket över hur Löven dissar deras lag. Vilket hån...
Löven hade ju kunnat vila spelare redan förra matchen om det nu var så viktigt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Äh! Ni ska ju ta alla 6p nu. Varför bry er om denna match? För Modo är väl större än så?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Fast, vi har ju själva hamnat i denna situationen.

Ingen annans fel att vi tappat 12 poäng. MoDo hade också vilat spelare om vi varit klara. Nu ska vi bara reda ut detta på egen hand, man ska aldrig gnälla eller förlita sej på andra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Att Löven inte luftat en enda junior är ren lögn. Vi har faktiskt spelat David Eriksson en hel del i början av säsongen :)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Nästan så jag hoppas på lövenförlust. Skulle vara intressant att se hur dom pallar trycket att gå in i finalen med 4 raka förluster och söka efter formen (om dom förlorar imorgon och på fredag).

Drömmen vore två vinster för oss och stabilt spel, löven förlorar sina två och Timrå faller på mållinjen. Då går vi in i en final med självförtroende och vinster i ryggen och löven kommer dit och söker efter formen.

Löven riskerar en hel del om dom inte tar Timråmatchen på 100% allvar. Förlust kan innebära att dom släpper upp ett formstarkt Timrå till finalen, ett Timrå som dessutom har självförtroende efter att vunnit senaste matchen lagen i mellan. Vill dom sätta sig i denna situation?

Härligt att det är spänning ända in i slutet. Snart drar slutspelet igång.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Om man nu vilar Andersson/Cooper, så består centersidan av Vesslan/Ottosson/Weigel sen brukar väl Lindqvist köra kant men kan gå som C. Känns ändå rätt ok. Visst Cooper vilar på backen men även där finns bra bredd och man kanske ser sin chans att slå sig in o laget om man ligger 13-14 på fw.
Kommentera