1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044268

Sv: Grishockey 2020
Costanza:

En annan sak att tänka på. Lövens form har vacklat lite på slutet. Kan ju vara en effekt av att man varit klara. Men senast mot mora släppte man till 40 skott på hemmaplan, och cannata var bara 90%.

En annan sak jag hoppas ska vara avgörande är det hårda matchandet av cannata. Lite förvånande att han inte vilades mer på slutet. Ett tätt och tufft matchande i finalen och att vi öser skott och trafik på honom kan ge bra effekt. Vi borde ha fräschare målvakter då vi roterar mer.

Tror löven dessutom gått hårdare på sina bästa backar, blir det en tuff serie där vi kan spela fysiskt och offensivt kan detta också ge utslag över 5 matcher.

Sjukt spännande blir det iaf. Klarar vi att stjäla en match i Umeå går vi vidare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Grishockey 2020
Rytter: Att vi måste klara av att stjäla en match i Umeå är ju lite av en förutsättning om vi ska vinna serien. ;-)

Jag tror första matchen blir sjukt viktig. Framförallt för oss. Skulle vi vinna den kommer hela Lövens supersäsong vara "bortkastad".

Helt ärligt så är det omöjligt att säga på förhand. Löven släpper in sjukt få mål. Men vi har klarat av att göra en del mål på dom ändå.
Handlar nog mycket om hur 1a kedjan levererar. Tråkigt att säga men mkt hänger på dom.
Jellverts kedja kommer säkert hänga nån puck också. Men övriga räknar jag med att vi inte kan förvänta oss mkt poäng av.
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Rytter: Precis är inte bara vi som har varit i lite av en svacka. Sen vet vi hur man får hål på Cannata, för oss så är han inte överjävlig. Om Bartosak kommer upp i nivå så ger jag oss fördel i målvaktskampen.
Låst ämne