1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044304

Sv: Grishockey 2020
Rytter: Att vi måste klara av att stjäla en match i Umeå är ju lite av en förutsättning om vi ska vinna serien. ;-)

Jag tror första matchen blir sjukt viktig. Framförallt för oss. Skulle vi vinna den kommer hela Lövens supersäsong vara "bortkastad".

Helt ärligt så är det omöjligt att säga på förhand. Löven släpper in sjukt få mål. Men vi har klarat av att göra en del mål på dom ändå.
Handlar nog mycket om hur 1a kedjan levererar. Tråkigt att säga men mkt hänger på dom.
Jellverts kedja kommer säkert hänga nån puck också. Men övriga räknar jag med att vi inte kan förvänta oss mkt poäng av.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Grishockey 2020
Monno:

Jo absolut är det så =)

Jag tror match 3 är nyckeln, första matchen kan vi kosta på oss en förlust pressen hamnar inte på oss för alla räknar med löven seger i den, sedan vinner vi hemma och tar vi sedan tredje matchen i Umeå (som jag tycker är nyckelmatch) då kan vi till och med förlora kommande match hemma. Den match jag är minst rädd för är den femte och avgörande, då åker vi till Umeå med allt att vinna och Löven kommer vara skraja för att sabba sin säsong så troligen mycket ångest där och då, och vi kommer njuta av att förstöra festen.

Men visst rent logiskt är nog första matchen vi har bäst chans i med tanke på att Crandall är avstängd, skulle vara sjukt att inleda med en seger. Men det viktigaste är att inte släppa någon match hemma, då har vi tre chanser att stjäla en match i Umeå och det kommer vi lyckas med.

Detta är väl önsketänkande, slutar väl att vi blir svepta i 3-0 och 14-2 i målskillnad.
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Monno: Jag tror lite tvärtom, om det nu stämmer att Löven har bra defensiv(vilket dom haft). Jag tror vår förstafemma levererar, men dom blir hårt bevakade, så tror att några andra bidrar med bra leverans så vi vinner som ett lag. Vi har ju egentligen en del matchvinnare även utanför förstafemman, hoppas vi får dom mycket mer nu, när all fokus är mot vår förstaline.

Sedan tror jag tredjematchen avgör. Så jävla kul o vidrigt spännande detta blir, 46 timmar kvar
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Monno: Första kedjan har ändå inte producerat så jättemycket mot löven utan där har målskyttet varit mer spritt.

Målskyttar:
From 2
Tambellini 2
Jellvert 2
LP 1
Sylwander 1
Tommy 1
M Wahlgren 1
Karlkvist 1
Björka 1
Låst ämne