1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044357

Sv: Grishockey 2020
Axle San:

På ett sätt kan jag tycka att det lag som slutar i topp är rättvisa vinnare. Man har bevisligen presterat över tid och hanterat olika scenarion som skador, formsvackor, domslut med sig, osv men ändå slutat i topp.

I slutspelet kan så mycket annat hända, man kan ju få sina bästa spelare skadade mm.

Så tittar man på vad som är rättvist tycker jag att en vinnare av en serie är mest rättvisa vinnare.

Men visst slutspel är mycket mer spännande och tillför en extra dimension så jag förstår varför man vill ha dessa. Och ett SM-guld ska delas ut efter ett slutspel tycker jag, däremot löjligt att man nu ger lag 9 och 10 chansen att vara med.

Däremot har jag inga problem ifall uppgång till shl handerades av serien. Är ju bara löjligt att Västervik fortfarande har chansen att gå upp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Grishockey 2020
Rytter: Ja den där slutspelsserien i HA är ju inget bra upplägg och det var inte gamla kvalserien heller. Det blir avsågade lag och meningslösa matcher.
Däremot gillar jag slutspelsträd men håller med om att de stympade åttondelarna är meningslösa de med.
Jag tror att det kommer att bli ett glödande slutspel i HA från och med nästa säsong, ett bra upplägg där både sportslig rättvisa (i största möjliga mån ) och publikt intresse kan kombineras på ett bra sätt.
Låst ämne

Sv: Grishockey 2020
Rytter: Det känns verkligen helt bisarrt att Löven eller MODO helt kan missa chansen att få kvala mot ett SHL-lag. Har man vunnit serien som Löven gjorde i år så ska man inte behöva kvala för att få kvala uppåt. Då ska man antingen flyttas upp direkt utan kval eller vara klar för att spela mot ett SHL-lag. Ogillar detta kvalsystem som dom hittat på..
Låst ämne