1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047646

Sv: Apropå ingenting...
KRM: Jag förstår vad du säger men är inte expert nog att säga emot dig. men extraordinära åtgärder har man gjort i de andra länderna för länge sedan. (Relativt sett.) Sverige har knappt börjat med det. Att "Hela världen" är inne i samma månad är jag i alla fall säker på att du har fel i..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
NuMo:

Är faktiskt inte främst orolig för att börja om i HA nästa år. Visst vi tappar många bra spelare och det blir att börja om. Men med den organisation, ekonomiska grund och kontinuitet på ledare/spelare tror jag vi kan utmana om uppflyttning eftersom ett lag i HA är garanterade att gå upp. Vi verkar dessutom ha betydligt bättre scouting och sportchef hittar intressanta spelare.

Det som skrämmer mig nu är bortfallet i intäkter, även om vi förlorat i ett kval mot shl lag så hade det betytt många sköna miljoner in. Detta är det som kan sätta käppar i hjulet för oss nästa år.

Det enda positiva just nu är att andraplatsen är otroligt viktig och att vi lyckades hålla undan och ta den. Blir det ändringar mellan serierna så känns det som vi åker med i detta, man kan inte flytta ett lag när det är lika i matcher i finalen och det är två platser att slåss om.

Detta är vad jag tror är mest sannolikt.

1. Inga ändringar mellan serierna, vi och löven lirar i ha.(90%)

2. Vi och löven flyttas upp och shl utökas. (5%)

3. Vi och löven flyttas upp och leksand/iko åker ner (3%)

4. Shl utökas med fler än två lag från ha (1%)

5. Leksand och iko åker ur och ha utökas (1%)

6. Lottning (0%)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: Jag tycker nog att paniken är överdrivet hög här också. Går inte att köpa toapapper i Sthlm t.ex. Jobb och skolor stänger ner, etc. Min dotter kom hemfrån Sydkorea nyligen, där är de betydligt coolare. Jo visst de förlängde skolloven, men i övrigt rullar det på. Kolla amitels siffror nedan 95000 vs 5000 döda i flunsa jämfört m Corona i år, men det skapar inga rubriker i kvällspressen. Men vist låt oss alla överallt stanna hemma året ut, så kan vi ju börja om sen.
Kommentera