1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047928

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Märkligt att de två sämsta lagen i SHL får bli kvar, men de två bästa i hockeyallsvenskan som slog sina tidigare rekord inte får gå upp, Jag hävdar att SHL ska göra om och göra rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Bara för att ställa det ytterligare på sin spets, så kan man säga att Modo och lövens prestationer den här säsongen var exakt lika mycket värda som Kristianstad och AIK. Skitsamma att det skiljer typ 70-80 poäng och att vi ligger i två motsatta änder av tabellen, det har exakt samma utkomst. Ännu ett år i HA.

Att inte ens ha fått chansen att göra något av vår position är det som smärtar mest. Att få chansen till att behålla våra talanger. Fy fan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Det är så man jobbar!
Sen varför ta ett så radikalt beslut?, varför inte vänta några veckor, vi skulle ändå ha spelat hockey i 1,5 månad till ungefär.
Man kunde ha väntat några veckor och sett om matcherna gått att avgöra med eller utan publik, kortat mer serierna till bäst av 3 och iaf spelat om det, detta gör ju bara att Allsvenskan tar hela smällen för detta virusutbrott, shl tar inget som helst ansvar.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Uppenbart att förbundet och deras mesiga ordförande blir överkörda av SHL.
Både Hockeyallsvenskan och Hockeyettan ville ha mer tid för diskussioner och analyser.
Kommentera