1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480365 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048266

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Det är viktigt att lag som Timrå, löven, modo, Karlskoga, Södertälje, Västerås mm går ihop och ställer krav mot förbundet gemensamt, det är faktiskt helt jävla sjukt att man sitta och tycka att säsongen aldrig har ägt rum för att sen helt skita i vad alla vinnande lag med chans på avancemang har åstadkommit.
Jag kan absolut förstå att man inte bryr sig om att dela ut ett sm guld, det är sekundärt i detta läge, men att förlorare skall bli dom som vinner och vinnarna blir dom som förlorar strider ju mot precis allt som idrott går ut på, det är ju den mest fundamentala del och varför vi håller på med idrott i alla dess former, man tävlar för att vinna!!

Förbundet har verkligen med detta beslut tagit det absolut sämsta beslut man kunde ta, dessutom för tidigt, spelare har kontrakt till sista april och därför bör man ha kunnat vänta flera veckor till och ändå kanske kunnat få till skiljematcher, att vissa har argumentet att ”våra importer måste hinna hem innan Canada/usa etc. stänger sina gränser” spelar öht ingen roll, alla lag har möjlighet att satsa på sin egen juniorverksamhet och svenska spelare inför säsongen, väljer man att fylla truppen med importer så får man skylla sig själv!

Jag har inga förhoppningar på att ligan kommer öppna för kvalspel eller liknande men jag hoppas att alla direkt inblandade lag i 1:an och allsvenskan går ihop gemensamt och kräver iaf någon form av fördel till nästa säsong, ekonomisk ersättning, poäng eller vad rusa som helst för går vi lottlösa från detta så är det modern tids värsta skandal inom svensk hockey!
Låst ämne