1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048449

Sv: Apropå ingenting...
hanzon:

Nån som vet vad som sägs på lövenmötet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Modoröv, kanske😎
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Björklövens

Kort efter att Hockeyallsvenskan gått ut med sin kritik kom också Björklöven att i en livesändning på klubbens Facebook-sida att fortsätta i samma ämne - och seriesegrande Björklöven är tydliga med att de inte kommer ge upp kampen.

– Vi kommer utreda förutsättningarna för att gentemot andra intressenter se hur vi kan kämpa vidare för att nå SHL. Hur det kommer se ut, hur det kommer gå till, kan vi i dag inte svara på, säger vd Anders Blomberg och fortsätter:

– Vi har en skyldighet mot alla fans och intressenter att ta den här frågan vidare. Björklöven är ett lag som ska upp till SHL och jag vet att vi kommer göra det.

Sportchefen Per Kenttä berättade om det tunga dygnet efter beskedet kom i går.

– Det var min värsta stund i min hockeykarriär att behöva meddela spelarna det i går på ett möte, säger han och fortsätter med hur spelarna reagerade på beslutet:

– Självklart var de ledsna, besvikna och arga. Man ska komma ihåg att vi kommer från en säsong där vi slagit poängrekord och vunnit i stort sett allt vi ställt upp i ändå står vi här nu som hockeysveriges största förlorare.
Kommentera