1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482626 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2048748

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Såg just Cmores hockeyspecial, vilket intetsägande jävla skit det var. Det kan sammanfattas med en axelryckning från Harald och Sanny som säger det var tråkigt det här men SHL har mer pengar så är det bara. Det fanns inga tankar, inget djup, det verkade mest gå ut på att lägga mot eld mot den kritik som riktats mot Cmore. Man pratade om pengafördelningen mellan SHL och HA som om den var en narurlag. Man sa inget om rovdriften på spelare från SHL och den låga ersättning som ges till HA klubbarna. Man verkade inte alls förstå att ilskan många känner är pga av ett system som upplevs som orättvist och kraftigt riggat till SHL:s fördel, ilskan som många ger uttryck för nu har funnits där länge! Vilken chans har det HA lag som går upp nästa säsong att etablera sig i SHL, de kommer ju få spela mot lag kommer att ha fått ytterligare 40-50 miljoner. Risken är påtaglig att det HA lag som går upp åker ut direkt i playout spelet. HA lagen riskerar att bli pingpong lag som går upp och åker ut direkt för att de andra lagen i SHL nu kan skaffa sig ett kraftigt ekonomiskt försprång samt sno alla våra spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ÖstergötLand26: Det var väl ändå ungefär var jag hade förväntat mig. Det är hockeystudion inte uppdrag granskning.

Även om det var ett väldigt ljummet inslag, så var det trots allt lite kul att hinna se något sorts hockey-relaterat innan abonnemanget tar slut imorrn.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ÖstergötLand26: Tycker det var synd att inte några fans från Björklöven eller Modo inte deltog, men det kanske har sin anledning. Det skulle vara för stor förlust om SHL efterskänkte 1 miljon till HA lät det som.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ÖstergötLand26: Harald och Sanny kollar lite snabbt på sina lönekonton och inser rätt snabbt vad de ska säga för få att behålla inkomsterna. Grattis grabbar! "Nu måste ju ALLA lag hjälpas åt i denna kris" är ju en smått komisk kommentar...
Kommentera