1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478788 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049782

Sv: Silly season - 2020
Karlkvist gick till Sport i Liiga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
#13:

Känns ändå bättre än att se honom i Finland än i ett SHL lag och hos t.ex Luleå eller SAIK.

Bara önska honom lycka till, han har gjort mycket gott för vår klubb och har haft flera möjligheter att lämna tidigare men har stannat fler säsonger än jag trodde och gjorde nu en kanon säsong, så han är verkligen värd ett kontrakt med bättre betalt i en bättre liga.

Visst är det en utmaning att sätta ihop ett nytt lag, å andra sidan frigörs mycket utrymme i form av löner. Så hoppas man använder detta på ett smart sätt, lägg mycket krut på att försöka få Bartosak. Sedan måste den in en center god för ca 40 poäng (Ljungren?), två yttrar till förstakedjan. Sedan ska vi inte försöka ersätta poängen på JJ, Tambellini och Karla rakt av utan sprida ut dessa på fler spelare. Kolla på löven, deras spelare var långt ifrån toppen på poängligan men var ändå det laget som vann mest i serien.

Kan vi få en första och andra kedja som ligger runt 30-45 poäng, och få upp produktionen mer på tredje/fjärde ligger vi bra till.

Kan vi inte skapa lika mycket mål framåt så får vi se till att ha en bra målis (Bartosak) och ett stabilare försvar som gör att vi inte behöver producera 5-6 mål framåt för att vinna.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
#13: Då ska jag ta Vasafärjan över i oktober och skrika hans namn "Kaaarlaaa!! Kom hem ikväll! Jag väntar i haaamnen, din målkååta jääävel!"
Kan nog bli en hit.....
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
#13:

1 års kontrakt tro? får kanske hoppas dom missar slutspel så vi kan ragga över han i slutet på säsongen.
Göra en Kangas
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
#13:

Thomas Valkvæ Olsen lämnar leksand. Vore en bra ersättare för karla.
Låst ämne