1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478781 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049799

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Om vi inte kommer topp 5 skulle jag se det som ett stort misslyckande. Vi har flera i truppen som kan stora steg tänker mest på kedjan med Olofsson grabben var ju grym på hösten men trappade av lite för att inte var van med så många matcher. Om han bara får köra Hellkvist sommar träning och komma in i systemet så tror jag han kan ta ett stort kliv likt J.J och plötsligt har vi en ny första kedja plus att vi kan värva riktigt bra spelare med alla feta kontrakt som gått ut för att värva en till första kedja. Vi har dessutom massor av unga spelar som också kan ta stora kliv typ L.P, From, Jellvert och Åhström.

Gäller bara att säkra upp en riktigt bra målvakt och några stabila backar. Man ska inte underskatta kontinuitet och vad Hellkvist system kan göra för en spelare år två.

Tror också att många klubbar kommer få det tufft med ekonomin nästa och inte kommer kunna satsa lika hårt medans Modo har en väldigt stabil ekonomin med bra eget kapital och de kan vi tacka widebro för.

Ska också bli kul att se vad glader kan hitta på det är inte omöjligt att han blir våran Jesus med tanke vilka värvningar han gjorde denna säsong.
Kommentera